Vai al contenuto
degustazione di liquori

Una degustazione di sakè

degustazione di liquori

Una degustazione di sakè

115 recensioni
Durata
2 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 8 persone
Include
Cibo, Bevande
Offerta in
Inglese
degustazione di liquori

Una degustazione di sakè

degustazione di liquori

Una degustazione di sakè

115 recensioni
Durata
2 ore
Dimensioni del gruppo
Fino a 8 persone
Include
Cibo, Bevande
Offerta in
Inglese

Cosa farete

Learn about sake (a brewed rice drink) and shochu (a Japanese spirit) while tasting a diverse range of both traditional beverages. Some 53 ingredients can be used in the production of shochu, such as sweet potato, brown sugar, barley, rice, or buckwheat. Each one adds its own unique flavor and aroma to the distilled liquor. As we explore these differences, I’ll describe shochu’s history, production process, and cultural relevance. We’ll do an equally deep dive into sake (which is made from fermented rice) to see how distinct and dynamic these two national drinks can be. I’ll also share tips on how to converse with bartenders and servers in my favorite bars and bottle shops in Tokyo. You’ll leave with new confidence when it comes to selecting shochu or sake from a menu.

Il tuo host

Christopher

Christopher

I’m the author of "The Shochu Handbook," the world's first English-language book on Japan’s indigenous spirits, and I’ve worked in two shochu distilleries over the years. I’m also a contributor to the forthcoming “Oxford Companion to Spirits and Cocktails,” a frequent public speaker, judge on the international spirits circuit, and the world's only dual-certified (Japan and US) shochu expert -- with an advanced qualification in sake for good measure. I’ve lived in Tokyo for over 17 years and I love sharing my passion for shochu and sake with others.

Che cosa è incluso

Cibo
Light appetizers Please let me know of any dietary restrictions.
Bevande
Sake and shochu tasting

Foto degli ospiti

Recensioni degli ospiti

Sezione di navigazione per le pagine delle recensioni

Dove ti troverai

We’ll share a table at HAVESPI Shinjuku, a cozy bar hiding on an upper floor within the Shinjuku shopping district. With its large shochu selection and cocktail mixing space, this non-smoking bar has a relaxed vibe, perfect for a tasting. You can also bring your own food in here!

Disponibilità

Cosa tenere a mente

Termini di cancellazione

È possibile cancellare e ottenere il rimborso totale di qualsiasi esperienza entro 24 ore dall'acquisto.

Termini di comunicazione

Comunica sempre attraverso Airbnb. Per proteggere i tuoi pagamenti, non trasferire mai del denaro e non comunicare al di fuori del sito web o dell'app di Airbnb.

Requisiti degli ospiti

Possono partecipare fino a 8 ospiti di almeno 18 anni. You must be at least 20 years old to drink in Japan.

Alcolici

Quest'esperienza prevede la presenza di alcolici. Le bevande alcoliche saranno servite soltanto agli ospiti che hanno raggiunto l'età legale per il loro consumo.

Altri consigli

Feel free to bring your own drinking snacks!
Christopher
Una degustazione di sakè
115 recensioni
A partire da 74 CHF a persona
115 recensioni
A partire da 74 CHF a persona