Modificare il tuo annuncio su Airbnb.org o annullarne la pubblicazione

Want to make a change to your listing or take it off Airbnb.org altogether? No problem.

If your space is only available for free or discounted Airbnb.org stays:

You can snooze, unlist, or deactivate your Airbnb.org listing.

If your space is available for free or discounted Airbnb.org stays and also available for full priced Airbnb stays:

Per nascondere il tuo spazio su Airbnb.org

1. Vai su Annunci e seleziona quello che vuoi modificare.
  2. Clicca su Condizioni e regole.
  3. Vai su Soggiorni con Airbnb.org e clicca su Modifica.
  4. Deseleziona Questo alloggio è disponibile per gli ospiti di Airbnb.org e clicca su Salva.

If you created a listing just for Airbnb.org and you don’t want to get requests right now, you can temporarily snooze or deactivate your listing.