Vai al contenuto
Private room #1 Downtown LA
5 ospiti
1 camera da letto
3 letti
2 bagni condivisi
5 ospiti
1 camera da letto
3 letti
2 bagni condivisi
Non riceverai alcun addebito in questa fase

This is private room. Fit 2-5 ppl. We recently changed and remodeled the room and now its fully private with own entrance. In big house. Bath is shared with 4-5 rooms. We have 2 baths and 2 toilets.

L'alloggio

Dear guest! We have prepared for you a description.

The house is located in the heart of Los Angeles, 12 minutes from Hollywood. It is a densely populated area where there are many restaurants, bars and shops. Sometimes there can be noisy, as in all large cities. From our region easy access to all attractions of Los Angeles, as the geographical area is located in the downtown.

Our house - it's a big old three-storey house with spacious bathrooms and large windows. We made repairs in the house.
The bathroom and toilet are located on each floor. Bathrooms renovated. We only have 2 full size bathrooms and 2 toilets. So sometimes you have to wait. Housekeeping twice a day cleans bathrooms. On the ground floor there is a reception and information boards. Also on the first and second floor is a storage room for luggage, its 10 dollars fee.
The house has wireless internet access 100 Mb. Login Sony PlayStation 4
Password California.

In three minutes from the house on Pico Boulevard there are many bus stops. By bus number 33 takes you to Venice Beach and Santa Monica's famous. By bus number 30 takes you to the beautiful area of Little Tokyo. Metro Vilsher / Vermont is 15 minutes away. Before Nokia Plaza, the Grammy Museum and the Convention Center 20 minutes walk. In the evening there are very nice. There is also a 3D cinema. There are many restaurants and cafes and tourists.
In our area you can park on the street for free. But carefully read the signs indicating the time. Also i can't help you with parking, so you have to find spot yourself. Please respect my time.
Two minutes from the hotel by South Westmoreland Avenue is Desis Coin Loundy. Food4Less large supermarket is 5 minutes away.
As at the other tourists live, please be quiet early in the morning and after 10 pm. We also ask you to observe the cleanliness of the bathroom.

Note! According to LA housing code more than 30 days stay.

DONT BOOK MARIJUANA GUESTS!!!!
DONT BOOK MARIJUANA GUESTS!!!!
DONT BOOK MARIJUANA GUESTS!!!!

NO KIDS PLEASE.ф

Accesso ospiti

Qualunque cosa
translated by Google

Everything

Interazione con gli ospiti

Vivo in questa casa
translated by Google

I live in this house

Altre cose da evidenziare

DEAR GUESTS!
WE HAVE ANSWERED MOST QUESTIONS HERE FOR YOU, SO IT IS EASIER FOR YOU TO KNOW EVERYTHING. IF YOU HAVE MORE QUESTIONS – ASK US VIA AIRBNB MESSAGES.

1.HOW TO CHECK IN?

ANSWER:
WE PROVIDE SELF CHECK IN SYSTEM. THAT MEANS, WE SEND ALL INFORMATION AND INSTRUCTIONS HOW TO CHECK IN VIA AIRBNB MESSAGES 1 DAY BEFORE ARRIVAL DATE. CHECK IN STARTS FROM 2PM. BUT YOU CAN COME LATER AFTER 2PM BUT NOT EARLIER, BECAUSE HOUSE KEEPER WORKS. IF YOU WANT TO CHECK IN EARLIER – YOU CAN USE STORAGE ROOM FOR YOUR BAGS, ITS 10 DOLLARS PER DAY. LET US KNOW BEFORE IF YOU COME EARLIER SO WE CAN OFFER STORAGE ROOM FOR YOU BAGS.

2.DO YOU HAVE ANY PARKING?

ANSWER: YES, WE HAVE 2 KIND OF PARKING
Answer: I am sorry, we don't provide any parking at this location, manage the parking yourself on street. I am not responsible for parking and can't help you to find parking. people find parking themselves. thanks for understanding and respect.

3.DO WE HAVE A WIFI?

ANSWER: YES WE HAVE WIFI NETWORK, ITS FROM TIME WARNER COMPANY, SO ITS NOT THE BEST ONE, BUT WORKS GREAT. WIFI NAME AND PASS IS WRITTEN INSIDE YOUR BOOKING FROM AIRBNB.

4.IS THIS SAFE AREA, DOWNTOWN LA?

ANSWER: THE AREA IS SAFE. WE DON’T HAVA ANY PROBLEMS WITHIN 2 YEARS. THIS AREA IS MOSTLY RESEDENTIAL, BIG FAMILIES, 3 PUBLIC SCHOOLS AROUND, LOTS OF STORES, CAFES AND BIG POLICE DEPARTMENT IN OUR AREA.

5.HOW TO GET TO HOLLYWOOD, TO OCEAN/BEACHES AND TO THE DOWNTOWN/CONVENTION CENTER

ANSWER: WE ARE JUST ABOUT 12-15 MIN BY UBER/ TAXI/BUS/METRO, OCEAN/BEACHES IS 25-30 MIN BY UBER/BUS, PLEASE CHECK (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) MAPS FOR MORE INFO. DOWNTOWN IS JUST 2-5 MIN FROM US.

6.WHERE CAN WE EAT (CAFES/RESTAURANTS, FOOD STORE, SUPERMERKETS)?

ANSWER: WE DO HAVE LOTS OF SMALL RESTOURANTS IN OUR AREA WITHIN WALK DISTANCE, EACH MEAL COASTS APROXIMATLY IS $5 or $7

7.WHAT KIND OF ROOMS WE WILL HAVE?

ANSWER: WE HAVE ONLY PRIVATE ROOMS, NO SHARED. FULLY PRIVATE. EVERY OF ROOM HAS THEIR OWN KEYS, ITS PRIVITE, COZY AND VERY COMFORTABLE FOR RELAXING AFTER BIG TRIP. INSIDE THE ROOM - FULL SIZE BED/BEDS (AMERICAN STANDART). WE PROVIDE NECESSARY ITEMS LIKE TOWELS, LINENS, SHOWER GEL. SOME ROOMS HAS AC/FANS/HEATERS.

8.DO YOU HAVE HOUSE KEEPERS(URL HIDDEN)ANSWER: WE HAVE VERY NICE TEAM OF HOUSEKEEPERS. THE CLEANIN(URL HIDDEN)
(URL HIDDEN)HOURS 10 AM - 12 PM EVERY DAY. WE CLEAN COMMON AREAS, RESTROOMS, TOILET AND SHOWERS. WE RESTOCK THE TOILET PAPERS. SOMETIMES PEOPLE DON’T CLEAN AFTER THEMSELVES AND PLEASE NOTIFY US IF YOU NEED ADDITIONAL CLEANING. WE CLEAN THE ROOMS AFTER PEOPLE CHECK OUT.

9.DO WE HAVE A STORAGE AREA TO PUT MY BAGS IN THE MORNING OR AFTER CHECK OUT?

ANSWER: YES, WE HAVE STORAGE ROOMS. ITS IS $ 10 PER DAY UP TO 4 BAGS. IF YOU NEED BIGGER STORAGE LET US KNOW. ALSO YOU CAN LEAVE THE BAGS UP TO 15 DAYS. WE CAN GIVE YOU DISCOUNT.


10. IS IT SAFE IN THE HOUSE/ROOM?
ANSWER: YES, YOU’LL BE VERY SAFE. INSIDE THE HOUSE WE HAVE SECURITY CAMERAS IN COMMON AREAS. EVERY DOOR HAS OWN LOCK, YOUR ROOMS ALSO HAS LOCK, MAIN DOOR HAS LOCK AND GATES HAS LOCK.

11. WHAT ARE THE RULES OF THE HOUSE?
ANSWER: NO SMOKING, NO DRUGS, NO NOISE AFTER 11 PM, NO PARTY. IF YOU COME AFTER 11PM PLEASE BE QUITE AS POSSIBLE BECAUSE PEOPLE SLEEP.

12. HOW IS THE CHECK OUT?
ANSWER: CHECK OUT TIME AT 10 AM TILL 10.30AM. PLEASE DON’T LEAVE ANY PERSONAL BELONGINGS, THROW GARBIDGE AT THE BACK OF THE BUILDING WE HAVE GARBAGE BIN. PLEASE LEAVE THE KEYS IN THE DOOR LOCK KBOB, LIKE YOU FOUND IT.

13. CAN I SMOKE OR DRINK ALKOHOL IN THE HOUSE?

ANSWER: UNFORTUNATLY WE DON’T ALLOWED SMOKING INSIDE THE HOUSE. IT IS HEALTHY HOUSE. YOU CAN SMOKE AT THE BBQ AREA OR OUTSIDE THE HOUSE. STRICTLY NO MARIJUANNA!!! WE CANCEL THE STAY SAME DAY IF SOMEONE IS DOING MARIJUANNA/DRUGS.

14. CAN I GET ADDITIONAL TOWELS/LINENS?

ANSWER: IF YOU NEED ADDITIONAL TOWELS/LINENS, PLEASE MANAGER OR TEXT INSIDE THE AIRBNB MESSAGE.

15. CAN I ADD MORE DAYS TO EXISTING RESERVATION?

ANSWER: YOU CAN ADD MORE DAYS BY USING AIRBNB. WE DON’T ALLOW CASH OR VERBAL WORDS EXTENSION. ONLY INSIDE AIRBNB. IF YOU NEED MORE DAYS – DO IT ONLINE VIA ALTERATION PROCESS.

16. CAN I ORDER AIRPORT PICK UP OR TAXI SERVICE?

ANSWER: YES WE PROVIDE AIRPORT TRANSFER. IT IS $45 ONE WAY, MAX PERSON - 3, IF WILL BE 4 - 6 CUSTOMERS, PRISE - $ 75 ONE WAY. TO ODER ONE – LET US KNOW VIA AIRBNB MESSAGES AND TEXT US YOUR FLIGHT INFO AND TERMINAL/LOCATION.

17. CAN I CANCEL MY RESERVATION?

ANSWER: YOU CAN CANCEL IT USING AIRBNB, BUT MAKE SURE YOU READ CANCELATION RULES CONCERNING HOW MUCH IS REFUNDED.

18. CAN I USE KITCHEN?
ANSWER: UNFORTUNATLY KITCHEN CLOSED FOR GUESTS, BUT WE HAVE MACROWAVE, REFRIGIRATORS, ELECTRIC KETTLE.
19. CAN I ARRIVE EARLY MORNING OR LATE NIGHT?

ANSWER: YOUR RESERVED ROOM WILL BE READY AT 2PM, BECAUSE HOUSE KEEPER WORKS. IF YOU WANT TO COME EARLIER – YOU CAN USE STORAGE ROOM WHICH IS 10 DOLLARS PER DAY. IF YOU COME LATER USE INSTRUCTIONS INSIDE THE AIRBNB MESSAGES, WHICH HAS BEEN SENT TO YOU.

20. IS THERE ANY LAUNDRY AT HOUSE?

ANSWER: WE DON’T HAVE LAUNDRY INSIDE THE HOUSE. YOU CAN USE COIN LAUNDRY IN OUR AREA IN WALKING DISTANCE.

21. CAN I GET MAIL OR DELIVERY OF ITEMS TO THE HOUSE?

ANSWER: UNFORTUNATLY MAIL OR DELIVERY OR ITEMS ARE NOT ALLOWED FOR SAFETY REASONS.

22. IS THERE ANY PRINTER AT HOUSE?

ANSWER: FOR PRINTING PLEASE USE PRINT SHOPS IN OUR AREA, CHECK BY (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) MAP.

23. WHERE THE SHOWER/RESTROOM?

ANSWER: EVERY OF FLOOR HAS ITS OWN RESTROOM & SHOWER AREA. DOUBLE CHECK THE INFO INSIDE AIRBNB DETAILS.

24. IS THERE ANY FREE MEAL OR COFFEE?

ANSWER: WE DON’T PROVIDE BREAKFAST.

25. IS THERE ANY PETS AT THE HOUSE?

ANSWER: NO. WE DON’T ALLOW ANY PETS AT THE HOUSE.

26. CAN I COME WITH KIDS. IS IT GOOD FOR KIDS?

ANSWER: WE MARKED THE OPTION “NO KIDS” IN AIRBNB, BECAUSE THE HOUSE IS VERY OLD AND CAN BE NOISY, SO ITS UP TO YOU.

27. CAN I BRING MY PETS?

(URL HIDDEN)ANSWER: NO PETS PLEASE! SOME GUESTS MIGHT HAVE ALLERGY, SORRY.

28. IS THERE ANY SUPERMARKET/FOOD STORE AROUND?

ANSWER: WE HAVE MANY STORES AROUND WITH VERY CONVINIENCE PRICES, ALSO BIG SUPERMARKET NAMED “FOOD 4 LESS”, PLEASE CHECK ON (SENSITIVE CONTENTS HIDDEN) MAP. ITS WALK ABOUT 5 MIN.

29. IS THIS A BUSY AND NOISY AREA?
ANSWER: THE HOUSE LOCAITED IN THE CENTER OF LA. AS YOU KNOW LA
IS A VERY BIG CITY OF CALIFORNIA WITH MILLIONS OF PEOPLE LIVED IN(URL HIDDEN) IT WON’T SURPRISED YOU IF SOMETIMES VERY NOISY AND BUSY.

30. HOW OLD IS THE HOUSE AND WHAT THE CONDITION(URL HIDDEN)ANSWER: THE HOUSE IS MORE THAN 100 YEARS SINCE BUILD. LAST YEAR(URL HIDDEN) WE DID RENOVATION, BUT STILL DOS NOT LOOK FANCY/FASHION STYLE, BUT IT’S VERY NICE, COZY AND COMFORTALE. IT HAS REGULAR WEAR AND TEAR.
31. IS THERE ANY TV INSIDE THE ROOM?

ANSWER: WE DON’T OFFERING ANY TV, BUT WE HAVE FAST INTERNET, SO YOU CAN USE IT.

32. IS THERE ANY AREA FOR SMOKING MARIHUANA?

ANSWER: NO, NO, NO!!! PLEASE BE CAREFUL WE DON’T ALLOWED SMOKE MARIHUANA IN ANT WAY. NOT INSIDE OF HOUSE, NOT OUTSIDE OR CLOSED TO HOUSE. IF ANYBODY SEE YOU, YOUR RESERVATION WILL BE CANCELED AND WE CALL AIRBNB SAME DAY. THIS IS HOUSE RULES!


33. WHO LIVES IN THE HOUSE?

ANSWER: HALF OF MY HOUSE BELONGS OF MY FAMILY MEMBERS, SO PLEASE BE MORE RESPECTFUL AND RESPECT OUR HOUSE RULES.


34. HOW MUCH DOES IT COAST TO USE METRO OR BUS?

ANSWER: METRO OR BUS WILL COAST YOU $1.75 OR YOU CAN BUY TRAVEL CARD.

35. IF IT POSSIBLE TO PAY BY CASH?

ANSWER: WE DON’T ACCEPT ANY CASH HERE, ONLY AIRBNB PAYMENTS.

36. ANY PARKING FOR BICYCLE?

ANSWER: WE HAVE VERY NICE FREE PARKING FOR BICYCLE OR YOU CAN BRING YOUR BIKE INSIDE THE HOUSE, BUT MAKE SURE ITS NOT BLOCKING ANY COMMON AREAS.

37. IS THERE HAIR DRYER AND IRON?

ANSWER: NO IRON AVAILABLE FOR SAFTY REASON. BUT WE HAVE HAIR DRYER, PLEASE ASK TO MANAGER.

38. CAN I USE THE FRONT YEARD(URL HIDDEN) ANSWER: YES, YOU CAN. YOU CAN SEAT AND ENJOY WITH CUP OF COFFEE OR MEAL. BUT PLEASE DON’T USE IT AFTER 11PM PEOPLE IS SLEEP THAT TIME AND WINDOWS ARE FACED TO THE FRONT YARD.

Servizi
Internet wireless
Essenziali
Regole della casa
Non è consentito fumare
Animali non ammessi
Vietato organizzare feste/eventi
Non sicuro o inadatto per i bambini (0-12 anni)
Orario per il check-in: 14:00 - 23:00
Check-out entro le 10:00

• Check-in time is 2PM. you can come later if you want.

No smoking please. No noise after 11pm.

Again note: People sleep after 11pm. So be quite please! If you want to be noisy and make party here, don't book this place!!!!!!

I am sorry, we don't provide any parking at this location, manage the parking yourself on street. I am not responsible for parking and can't help you to find parking. people find parking themselves. thanks for understanding and respect.

Cancellazioni

111 Recensioni

Precisione
Comunicazione
Pulizia
Posizione
Check-in
Valore
Profilo utente di Alejandro
Novembre 2017
Tener precauciones con la cocina ya que está no funciona

Profilo utente di Tlahtoani
Novembre 2017
Si quieres algo barato es la opción, pero tendrás que a tenerte a algunas "sorpresas".
Profilo utente di Ross
Risposta di Ross:
Thanks for review from me and my big family! We love to have guests at our properties. We are located in the heart of LA and its a great place to visit all places of interest. Also we have lots of BUS stops and 2 metro stations. Many cheap restaurants and cafes and shops.
Novembre 2017

Profilo utente di Gabriela
Ottobre 2017
It was convenient for us because we stayed only at night. The room is okay if you are just sleeping so that was really good. The mattress wasn't that comfortable. It is an old house as it is actually described. I didn't like the shower and the bathroom so much. Thank you!!
Profilo utente di Ross
Risposta di Ross:
Thanks for support and thanks for staying at my place. Wish you all the best!!!!))))) All my places has nice and comfortable beds, i provide linens and towels to all my guests. All rooms are private. I keep maximum privacy for people. All rooms has private entrances and own pass codes for doors. We have great WIFI and lots of nice cafes and restaurants around. Prices are very cheap for food. Also this is downtown LA and its great for people to discover the city and hollywood is just 12 min by UBER. Downtown is just 2 min. We have 2 metro stations and 6 bus stops. Amazing and super nice location. Very safe.
Ottobre 2017

Profilo utente di Roshan
Settembre 2017
It is located near downtown and is okay place to live in. You just won't get to meet your host.
Profilo utente di Ross
Risposta di Ross:
Roshan. Thanks for review. It was great. I was busy... next time lets meet. But my places are great for any guests/tourists.
Settembre 2017

Profilo utente di Temoc
Agosto 2017
Perfect place for quick stay
Profilo utente di Ross
Risposta di Ross:
Thanks for staying.
Agosto 2017

Profilo utente di Darryl
Luglio 2017
Great spot if you need a place to crash for 1-2 nights, and no more. Prepare to park 10-15 min walk away. VERY basic accommodation for the price, so keep your expectations very low and you'll be fine. Perfect for a young, budget minded backpacker.
Profilo utente di Ross
Risposta di Ross:
Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!Great! It was great guests!
Luglio 2017

Profilo utente di Marco
Giugno 2017
The host canceled this reservation the day before arrival. This is an automated posting.
Profilo utente di Ross
Risposta di Ross:
Airbnb
Giugno 2017

Los Angeles, California, Stati UnitiMembro dal Giugno 2014
Profilo utente di Ross
My family have big house and we want to share it with you. We like to travel and we love meeting new people from all over the world. Most of my family members works also with airbnb service. We offer budget stay, which is not perfect, but located in Downtown LA and is very nice. …
Lingue: English, Français, Italiano, Polski, Português
Tasso di risposta: 100%
Tempo di risposta: entro un'ora

Il quartiere

Annunci simili