Vai al contenuto
Sono visualizzati i risultati per "Myeong-dong, Seoul"

Offerta gastronomica a Jung-gu

Ristorante coreano
$$
“The story behind gukbap, a kind of rice soup, is that it was invented by peddlers during the Joseon dynasty as a quick meal they could eat on the go. Today, it’s still loved by busy workers, who flood to Hadongkwan, which is famous for having the best quality broth—clear in color, but very intense in flavor. I always ask for my rice to be served on the side. I like to eat it the way the old Korean aristocrats did; you begin by eating rice and soup separately; then, when the rice is half empty, you empty it into the soup. And when you scoop up a spoonful, always place a piece of kimchi on top. That’s the real Korean way to eat gukbap.”
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Caffè
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante giapponese
$$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante turco
$$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante
$$$$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Negozio di gastronomia
$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante coreano
$$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Sala da tè
$$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante
“인도음식점 '타지'. "주한인도대사가 찾는 맛집이다. 명동성당 맞은편에 위치했다. 인도의 대표 음식은 커리다. 런치세트는 난과 함께 채소카레, 콩카레가 제공된다. 현지에서 직접 공수한 향신료, 각종 채소를 볶아 만든 커리를 맛볼 수 있다" ”
  • Consigliato da 2 persone del luogo
Ristorante
“It is a rare type of restaurant, in Seoul there are lot of pizza place but not like this! Pizza and pasta menu and other menus that we cannot easily see other restaurants.”
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante del sud/tradizionale
$
  • Consigliato da 1 persona del luogo
Ristorante
  • Consigliato da 1 persona del luogo